Индекс је мој пасош

Indeks je moj pasos

 

U vreme kada više od polovine mladih ljudi u Srbiji nikada nije putovalo u inostranstvo, kompanija Filip Moris pripremila je veliko iznenađenje za 20 studenata – dvodnevno putovanje u Bolonju

Tokom boravka u Bolonji, studenti će imati priliku da uživaju u razgledanju najstarijeg univerzitetskog grada na svetu, šetaju najvećim očuvanim starim gradskim jezgrom Italije, ali i da posete jednu od najsavremenijih fabrika kompanije Filip Moris Internacional!

Kako bi bili deo ovog nezaboravnog putovanja, studenti će se moći da se prijave na nagradni konkurs „Ove jeseni indeks je moj pasoš“ i predstave sebe u najboljem svetlu kroz autorsku fotografiju i kratak opis. Dvadeset najboljih prijava koje na originalan i inspirativan način odgovore na jednu od tri ponuđene teme - timski rad, preduzetnički duh i učenje, boraviće 16. i 17. novembra u Bolonji!

Konkurs će se odvijati u nekoliko faza, a svoje prijave studenti mogu slati od 25. septembra do 9. oktobra, nakon čega će 100 najboljih biti stavljeno na glasanje u okviru Fejsbuk stranice Filip Morisa (https://www.facebook.com/InsidePMISerbia/ ).

Više informacija možete potražiti na: http://www.indeksjemojpasos.rs/