Машински факултет у Нишу добио награду "Свети Цар Константин и Царица Јелена" Града Ниша


nagradagrada03У недељу, 04. јуна 2017. године, у холу Градске куће у Нишу додељене су награде најуспешнијим компанијама са седиштем у Граду Нишу,  у склопу обележавања славе Града Ниша.

Награде “Свети Цар Константин и Царица Јелена“ додељене се заслужним компанијама за постигнуте пословне резултате у 2016. години и изузетан допринос локалном економском развоју Града Ниша.

Машински факултет у Нишу добио је награду “Свети Цар Константин и Царица Јелена“ за изузетан допринос локалном економском развоју. Градоначелник Града Ниша господин Дарко Булатовић уручио је награду декану Факултета проф. др Ненаду Т. Павловићу.

Декан Факултета је истакао да има изузетну част и привилегију да прими награду “Свети Цар Константин и Царица Јелена“ у име свих запослених и свих студената Факултета. Ова награда представља подстрек и надахнуће за све запослене на Факултету да у домену образовне делатности школујемо још квалитетнији висококвалификовани стручни кадар у области машинског инжењерства и инжењерског менаџмента, да у домену научно-истраживачке делатности реализујемо још већи број домаћих и међународних пројеката чији ће резултати бити директно применљиви у индустријској производњи, и да у домену сарадње са привредом потпишемо још више уговора о пословно-техничкој сарадњи са привредним субјектима из Југоисточне Србије у циљу реализације послова преко Завода за машинско инжењерство Факултета. Машински факултет у Нишу је био, јесте и биће један од главних покретача привредног, економског и свеколиког развоја Града Ниша, Нишавског округа и Републике Србије.

 

 

nagradagrada01 nagradagrada02