Компанија ЛЕОНИ - Дан отворених врата

Поштовани студенти,
Компанија ЛЕОНИ Србија, део ЛЕОНИ Групе, глобалног произвођача решења за пренос енергије и података у аутомобилској и другим индустријама, организује Дан отворених врата за све заинтересоване студенте завршне године основних студија и мастер студија Електронског, Машинског, Економског, Факултета заштите на раду и Филозофског факултета (смер Психологија и Комуникологија) Универзитета у Нишу.
Посета фабрици је планирана за четвртак, 4. април од 12 до 14 сати. Фабрика се налази у Нишу, у улици Леони број 1 и до ње ће бити организован превоз.
Приликом посете фабрици, биће одржана презентација о компанији и обилазак производног погона, а студенти ће имати могућност да у директном разговору са највишим представницима менаџмента компаније сазнају који су образовни профили најтраженији за посао у овој компанији, али и која су то знања и вештине неопходне за успешну каријеру.
Позивамо све заинтересоване студенте да се пријаве преко Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Нишу.
Мејл за пријаве је: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Рок за пријаву је петак, 29.март 2019.