Job Fair sajam poslova i stručnih praksi 2021 - BEST grupa Niš

Job Fair - sajam poslova i stručnih praksi, koji će ove godine biti organizovan 22. i 23. marta online, pruža sjajnu priliku mladim studentima i postdiplomcima da se upoznaju i pričaju sa prestavnicima kompanijama iz udobnosti svoga doma i pronađu posao ili praksu u svojoj struci.

Pored toga moćićete da učestvujete na tribinama sa kompanijama na temu "Sve o stručnim praksama" i "Prvi posao - kako naći posao bez radnog iskustva" ili na radionici "UVC/UVM verifikaciona komponenta".

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na sajmu, posetite sajt https://jobfairnis.rs/new/ gde se možete detaljnije informisati, pročitati agendu, ostaviti svoj CV i pronaći odgovore na bilo koje pitanje koje imate.

U ponedeljak će na front page-u sajta stajati link do platforme na kojoj se održava sajam. Takođe, evo direktnog linka i ovde: online.jobfairnis.rs 

(Napomena: link će biti aktivan tek u ponedeljak od 10:30).

Ukoliko Vas nešto dodatno zanima, možete se obratiti organizatorima sajma na mejl: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili direktno studentskoj organizaciji BEST Niš, koja stoji iza projekta Job Fair na: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..