Payten organizuje хакатон - Победнику пола милиона динара!

 

Компанија  Payten, чланица АСЕЕ групе, са задовољством најављује други по реду Payten Hackathon, програмерско такмичење које ће се одржати од 28. новембра до 1. децембра ове године.

Догађај ће окупити програмере и студенте техничких, ИТ и других факултета који деле страст према иновацијама.

Тема хакатона је креирање Андроид апликације за ПОС уређаје која ће пружити практичну подршку трговцима који их свакодневно користе у раду.

Позивамо све страствене појединце, студенте и креативце који воле програмирање да се пријаве и покажу своје вештине. Ово је права прилика да развијете и промовишете занимљиве идеје!

Услов за учешће је формирање тима од најмање три, а највише пет чланова. Победнички тим, који понуди најкреативније решење, освојиће велику награду од пола милиона динара.

Ни остале екипе неће бити заборављене: другопласирани тим очекује 300.000 динара, трећепласирани ће освојити 200.000 динара, а четвртопласирани 100.000 динара. Сви учесници Payten hackathona

 добиће и вредне поклоне изненађења.

Тимови који се пријављују на Payten hackathon треба да имају најмање три пунолетна члана, а максимално пет.

Учесницима ће током развоја пројекта бити на располагању ментори и партнери из компанија Visa, Castles i Delhaize који ће помоћи у превазилажењу изазова и разјашњењу свих дилема!

Сви заинтересовани могу пријавити своје тимове најкасније до 13. новембра текуће године путем званичног сајта payten-hakaton.rs.

 

 

Ilustracija Payten Hackathon 2023