Програм стипендирања студената Компаније HBIS GROUP Serbia за школску 2023/2024. годину

Као и прошле године, Компанија HBIS GROUP Serbia жели да настави сарадњу са програмом стипендирања за студенте групе техничких Факултета, Електротехничким и Машинским Факултетом Универзитета у Београду, Новом Саду и Нишу за школску 2023/2024. Годину.

Наиме, наша Компанија је исказала потребу за квалитетним, стручним и образованим кадром који су жељни стицања знања у водећој- интернационалној компанији која послује у индустрији производње гвожђа и челика. Како велику пажњу поклањамо друштвено одговорном пословању, у овом период смо нашу пажњу усмерили на програм стипендирања студената.

Неколико важних информација следи:

- Програм је намењен студентима који се налазе на првој, другој, трећој и четвртој години основних студија, а од ове године наша новина је да смо програму прикључили и студент који су на мастер студијама Факултета.

- Опредељивањем за компанију HBIS GROUP Serbia, студентима се пружају изванредне могућности за добар старт у нашој компанији са великим изазовима и лепом перспективом која је логичан наставак њиховог академског школовања. Дакле, имају могућност загарантованог запослења у нашој компанији.

- Конкурс траје од: 01.12.2023. – 31.12.2023. године.

 

Како бисмо представили програм стипендирања за школску 2023/2024. годину, наша компанија је припремила промотивни материал којим желимо студенте да упознамо са критеријумима за пријаву на конкурс.

 

Комуникација:

- На нашем сајту www. hbisserbia.rs

- Постери на предвиђеним позицијама у Фабрици , формат 50x70

- На сајту Машинског Факултета у Нишу у делу који је предвиђен за информације овог садржаја

- Огласна табле Машинског Факултета

Screenshot 2023 11 29 142450