Припремна настава

У циљу постизања бољих резултата на пријемном испиту, Машински факултет у Нишу сваке године организује бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис нa Oснoвнe aкaдeмскe студиje студиjских прoгрaмa Maшинскo инжeњeрство и Инжeњeрски мeнaџмeнт.

 

План реализације Припремне наставе из Математике за упис на ОАС

Припремна настава за полагање Пријемног испита из Математике држаће се најпре online на Zoom платформи на линку ПРИПРЕМНА НАСТАВА од 20. маја 2023. године до 17. јуна 2023. године сваке суботе од 13:00 h, према распореду

  1. Квадратна функција – 20. мај 2023. године,
  2. Експоненцијална и логаритамска функција – 27. мај 2023. године,
  3. Геометрија – 03. јун 2023. године,
  4. Тригонометрија – 10. јун 2023. године,
  5. Аналитичка геометрија – 17. јун 2023. године,

а након тога у периоду од 19. јуна до 23. јуна 2023. године (понедељак-петак)  уживо на Машинском факултету у Нишу у Амфитеатру Б у термину од 13:00 до 15:00 h (исти редослед области).

Молим вас да обезбедите своје ZOOM налоге и стабилну интернет везу како не бисте имали проблема у праћењу наставе.

Такође вас молим да се на сесију приjaвите најмање 5 минута пре почетка сесије.

Припремној настави можете приступити на линку ПРИПРЕМНА НАСТАВА или уношењем следећих података:

Meeting ID:   269 590 0047

Password:   upis2023

Reklama


У циљу што боље припреме за  полагање пријемног испита за упис на Основне академске студије на Машинском факултету у Нишу у школској 2023/24.год. организоваће се редовне и додатне консултације. O терминима и динамици консултација ћете бити обавештени на самој припоремној настави од стране наставника.
Консултације треба искористити за питања и решавање проблема које имате у вези са припремном наставом а на која због трајања и броја кандидата се не може одговорити у редовним терминима.
Подстичем вас да искористите и овај начин комуникације како бисте се што боље припремили за пријемни испит. 

Уколико се до сада нисте пријавили то можете учинити слањем пријаве на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Пријава треба да садржи само ваше име и презиме и адресу ваше електронске поште.

У даљем периоду ће те на пријављени маил добијати све потребне и релевантне инфоромације о упису на основне студије Машинског факултета у Нишу.