Припремна настава

У циљу постизања бољих резултата на пријемном испиту, Машински факултет у Нишу сваке године организује бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис нa Oснoвнe aкaдeмскe студиje студиjских прoгрaмa Maшинскo инжeњeрство и Инжeњeрски мeнaџмeнт у шк.2021/22.гoд.

С обзиром на тренутну ситуацију пандемије, припремна настава ће се одржати онлине путем ZOOM платформе.

Настава ће започети 27. маја 2021.год. у 16 сати.

Припремна настава ће се одвијати два пута недељно, уторком и четвртком. О евентуалним терминима и динамици одржавања припремне наставе уживо бићете благовремено обавештени.

Молим вас да обезбедите своје ZOOM налоге и стабилни интернет везу како не бисте имали проблема у праћењу наставе.

Такође вас молим да се на сесију приjaвите најмање 5 минута пре почетка сесије.

Потребни подаци за логовање су:

Meeting ID:   424 790 4282

Password:     Upis2021

 

Reklama


У циљу што боље ваше припреме за  полагање пријемног испита за упис на Основне академске студије на Машинском факултету у Нишу у школској 2021/22.год. организоваћемо и консултације. O терминима и динамици консултација ћете бити обавештени на самој припоремној настави од стране наставника.
Консултације треба искористити за питања и решавање проблема које имате у вези са припремном наставом а на која због трајања и броја кандидата се не може одговорити у редовним терминима.
Подстичем вас да искористите и овај начин комуникације како бисте се што боље припремили за пријемни испит. 

Уколико се до сада нисте пријавили то можете учинити слањем пријаве на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Пријава треба да садржи само ваше име и презиме и адресу ваше електронске поште.

У даљем периоду ће те на пријављени маил добијете све потребне и релевантне инфоромације о упису на основне студије Машинског факултета у Нишу.