Припремна настава

У циљу постизања бољих резултата на пријемном испиту, Машински факултет у Нишу сваке године организује бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис нa Oснoвнe aкaдeмскe студиje студиjских прoгрaмa Maшинскo инжeњeрство и Инжeњeрски мeнaџмeнт у шк.2020/21.гoд.

С обзиром на тренутну ситуацију пандемије, припремна настава ће се одржати онлине путем ZOOM платформе. Настава ће започети 15.маја 2020.год. у 15 сати. Током маја месеца припремна настава ће се одвијати једном недељно. О терминима и динамици одржавања у месецу јуну бићете благовременои обавештени.

Молим вас да обезбедите своје ZOOM налоге и стабилни интернет везу како не бисте имали проблема у праћењу наставе.

Такође вас молим да се на сесију приваите најмање 5 минута пре почетка сесије.

Потребни подаци за логовање су:

Meeting ID:   714 793 2968

Password:     Upis2020


У циљу што боље ваше припреме за  полагање пријемног испита за упис на Основне академске студије на Машинском факултету у Нишу у школској 2020/21.год. организоваћемо и консултације.
Консултације ће се одржавати уторком од 18 сати, почев од 19.маја 2020.год.
Консултације ће бити отворене о оквиру ЗООМ платформе са истим ИД-ијем и password-om као и припремна настава петком.
Консултације треба искористити за питања и решавање проблема које имате у вези са припремном наставом а на која због трајања и броја кандидата се не може одговорити у редовним терминима.
Подстичем вас да искористите и овај начин комуникације како бисте се што боље припремили за пријемни испит. 

 

Уколико се до сада нисте пријавили то можете учинити слањем пријаве на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Пријава треба да садржи само ваше име и презиме и адресу ваше електронске поште.

У даљем периоду ће те на пријављени маил добијете све потребне и релевантне инфоромације о упису на основне студије Машинског факултета у Нишу.

Reklama